Hur man väljer en riktig nappflaska

 Blivande föräldrar kämpar ofta för att välja den bästa flaskan för sitt spädbarn på grund av det överflöd av alternativ på marknaden. Vilken nappflaska skulle vara idealisk för deras nyfödda barn? Ska de välja silikon, plast eller glas? Vi är väl insatta i ämnet och vet precis vad ditt barn behöver. Så tro oss och fortsätt studera för att få den information du behöver om nappflaskor.

 

1. Material 

 

Glaset användes vanligtvis för nappflaskor, även om det hela tiden fanns en chans att det kunde gå sönder. Barnet kan skadas av dessa flaskor. Dessutom är de dyra. Även om de är osynliga, är stålflaskor starka. Som ett resultat kommer det att bli en utmaning för dig att uppskatta ditt spädbarns konsumtion, vilket är viktigt under hela utfodringen.

 

Medan plastflaskor är mindre svåra att hantera och mindre benägna att gå sönder, bryts de ned snabbare och kräver oftare utbyte.Nappflaskan för nyfödda måste vara BPA-fri och EA-fri. EA-föreningar kan störa en babys tillväxt och mognad eftersom de simulerar östrogen och testosteron. Vi ser till att ditt barn endast får det bästa när det gäller bekvämlighet och säkerhet.

 

2. Välj en flaska mot kolik 

 

Både barnet och föräldrarna kan uppleva svår smärta av kolik. När barnet konsumerar luft kan en av de främsta orsakerna till det inträffa. För att undvika detta problem, använd en nappflaska eller en Nappflaskor med anti-kolikmekanism.

 


3. Använd silikon eller organiska bröstvårtor 


Gör kloka investeringar i ditt barn. Däremot kostar silikonnipplar mer men är mer uthålliga och toxinfria. Oavsett vad du bestämmer dig för, var uppmärksam på missfärgning av bröstvårtan, förtunning, frakturer och revor. Byt dem med jämna mellanrum.

 

4. Välj större flaskor och sådana med extrafunktioner 


Att börja med en större nappflaska är ett smart val eftersom det kommer att bli billigare på lång sikt. Flaskan bör också innehålla extra funktioner som en anti-kolikmekanism för att minska luftbubblor. Det är lättare och möjligt att använda en flaska under en längre tid om den kan rengöras utan borste

Comments

Popular posts from this blog

Varför ska du överväga att använda baby tallrik i silikon?

Varför är det nödvändigt att använda en ren nappflaska